Ryan Ellis kan missa säsongsstarten för Philadelphia Flyers

0 kommentarer

Försvarsspelaren spelade bara fyra matcher förra säsongen, ingen efter den 13 november, och Ellis förväntas missa en del eller hela träningslägret på grund av 31-åringens hälsoproblem, vilket kan innebära att han missar säsongsstarten.

Flyers börjar sin säsong den 13 oktober mot New Jersey Devils, men Tortorella tillade att han inte tror att Ellis kommer att vara frisk när träningslägret öppnar den 21 september.

Ellis sa den 30 april att han är säker på att han kommer att vara frisk på träningsläger efter att ha undersökt arten av sin skada under stora delar av förra säsongen. Vila och återhämtning, sa han då, skulle hjälpa honom att återhämta sig mer än operation.

Flyers (25-46-11) slutade förra säsongen i Mets och deras 61 poäng var tvåa i Eastern Conference, före Montreal Canadiens (22-49-11).

Den här lågsäsongen förvärvade de guarden Tony DiAngelo i en handel med Carolina Hurricanes den 8 juli, och tre dagar senare undertecknade de ett tvåårigt avtal på 10 miljoner dollar (genomsnittligt årligt värde på 10 miljoner dollar). 5 miljoner dollar). Philadelphia skrev också på försvararen Justin Braun till ett ettårigt kontrakt på 1,79 miljoner dollar den 13 juli.

Jag önskar att han återvänder till hälsan så snart som möjligt, och att han återvänder till laget så snart som möjligt. Välsigne honom, vår hemsida tillhandahåller skräddarsydda Matchtröjor Hockey för olika lag. Om du behöver det, välkommen till vår hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *