Panarin gör tre assist när New York Rangers slår Washington Capitals med 5-2

0 kommentarer

I matchen mellan New York Rangers och Washington Capitals, som hölls här i Capital One Arena, körde Rangers med sina formidabla styrkor till en 5-2-misshandel mot Washington Capitals i Metropolitan Division.

Artemi Panarin, i New York Rangers tröja med nummer 10, bidrog med tre assist för New York Rangers i den här matchen, medan Dylan Strome och Alex Platts också fick två assist för Capitals, och Darcy Cooper gjorde hela 29 räddningar, allt i en fantastisk prestation som bjöd publiken på en fantastisk match.

I mitten av den inledande första perioden gjorde Miller först ett mål på ett backhand-utbrott förbi Coombe till 1-0. Därefter tog Kapka vara på momentumet och fortsatte att utöka ledningen till 3-0 i den andra perioden när hela arenan levde av spänning för alla att se. När tiden var ute lyckades Capitals få tillbaka en poäng vid 13:23, men Rangers var starka och utökade snart ledningen till 4-1. Capitals kunde inte återhämta sig för att kvittera och förlorade till slut matchen med tre poäng. Ishockey Tröjor Sverige

Efter matchen sade Rangers tränare Gerard Gallant att han var mycket nöjd med sina spelares prestationer i den här matchen och under de senaste två åren, och att han var säker inför nästa match. Huvudstadens huvudtränare Peter Laviolette reflekterade å andra sidan över resultatet av matchen och sade att de kunde ha gjort det bättre och beklagade förlusten.

Så för dem som gillar dessa två lag får ni inte missa en spännande match som garanterat kommer att få allas hjärtan att pumpa, och förhoppningsvis kan de spela ännu bättre och nå goda resultat i framtiden.