Colorado Avalanche drack Edmonton Oilers starkt i Game 1 av Western Conference-finalerna

0 kommentarer

De två lagen kombinerade för 14 mål och fyra målvakter såg istid när Oilers drog startskottet Mike Smith och Avalanche förlorade Darcy Cooper till en överkroppsskada. Det var vackra spel, fula fel och lyckliga studsar, och ett avgörande kontroversiellt samtal.

Edmonton leder med 1-0. Colorado ledde med 2-1, 4-2 och 7-3. Edmonton Oilers tröja Sedan minskade Edmonton till 7-6 – du vet, din typiska ettmålsmatch i Stanley Cup-slutspelet – innan Colorado frös med ett tomt mål.

Det är oavgjort för den tredje mest poängliga matchen i den här omgången eller slutspelets historia. Chicago Blackhawks och Montreal Canadiens gjorde 15 mål i 8-7-segern över Chicago i match 5 i Stanley Cup-finalen 1973, Gretzky’s Oilers and Blacks i match 5 1985. Det gjorde även Eagles 10-5-seger över Edmonton i Campbell Conference Finals. .

Avalanche knöt sitt poängrekord i slutspelet. De besegrade Florida Panthers med 8-1 i match 2 i Stanley Cup-finalen 1996 och San Jose Sharks med 8-2 i match 2 i konferenssemifinalen 2002.

Tävlingen mellan de två lagen är så spännande. Fansen som bär Matchtröjor Hockey är mycket nöjda med prestationen för lagen de stödjer. Och du då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.