Washington Capitals slog New Jersey Devils med 6-3

0 kommentarer

Alex Ovechkin gjorde mål i den andra perioden med fyra mål för Washington Capitals, som slog New Jersey Devils med 6-3 på måndagen.

Comeback Falls Short as Devils Lose to the Caps 6-3 - All About The Jersey

Iförd Washington Capitals tröja nr 8 ledde Ovechkin Washington med 4-1 och passerade Gordie Howe med 122 bollar för att rankas tvåa på NHL:s lista över vinnare. Jaromir Jagr leder gruppen med 135 mål.

Vid 9 minuter och 16 sekunder i den andra kvarten gjorde Hathaway mål i konfrontationsvarvet från vänster för att leda 2-1. Conor Sheary gjorde 3-1 med ett underhänt mål på 10:03 efter 47 sekunder.

Klockan 17:14 utökade Ovechkin på egen hand ledningen från det vänstra varvet, och Jensen gjorde mål 33 sekunder senare för att leda 5-1 vid 17:47.

Ovechkin har 783 mål, fyra gånger färre än Howe (786), som har flest mål med ett lag i HHL-historien.

En retur av Thomas Tatars vid högra stolpen gav Devils en ledning med 5-2 vid 4:08 av tredje kvartalet.

Jesper Bratt utökade sin segersvit till sex matcher (ett mål, åtta assist) och gjorde ett mål 9:06 och gjorde 5-3.

Protas tog sig till 6-3-finalen 16:11.

Grattis till Washington Capitals-laget, de har vunnit den ena efter den andra nyligen, och jag hoppas på raka segrar under nästa säsong. Vår hemsida har Billiga NHL Tröjor från olika lag. Vi tillhandahåller även skräddarsydda NHL tröjor. Den nya säsongen är på väg att börja , kom och välj den NHL-tröja du vill ha!