McDavid stöder Campbell för att skriva på med Edmonton Oilers

0 kommentarer

Campbell skrev på ett femårigt kontrakt på 25 miljoner dollar med Edmonton Oilers den 13 juli efter att Maple Leafs hade 2,50 mål, 0,916 räddningar och sju avstängningar på 77 matcher (75 starter). (75 starter) i snitt 51-14-9 2019-22. Med Mike Smith, 40, som inte förväntas återvända och Miko Koskinen skriver på ett tvåårigt avtal med HC Lugano i den schweiziska eliten, kommer Campbell att vara Oilers med stöd av 23-årige Stewart Skinner Starter.

McDavid gick med bland andra Oilers lagkamrater Darnell Nurse, Evan Bouchard och Devin Shore, tillsammans med Maple Leafs forward Mitchell Mana och försvararen Jack Muzin till stöd för lokala välgörenhetsorganisationer SickKids Hospital och UJA Federation. Oilers-spelare sa att de såg fram emot att bygga vidare på finalerna i Western Conference, när de sopades ut ur Top 7-serien av den eventuella Stanley Cup-mästaren Colorado Avalanche.

McDavid berörde detta och andra ämnen i en frågestund. Han hoppas och stöttar Campbell att fortsätta skriva på med Oilers, och han hoppas kunna fortsätta stå med honom och skapa ett bra rekord för Oilers!

Vad tycker du om detta, vill du att Campbell ska stanna hos Edmonton Oilers? Välkommen att kommentera nedan, och vår hemsida tillhandahåller Billiga NHL Tröjor från olika lag. Om du behöver det, kan du kontakta oss när som helst? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *