Mangiapane skriver på ett treårskontrakt med Calgary Flames

0 kommentarer

Andrew Manjapane skrev på ett treårigt kontrakt på 17,4 miljoner dollar med Calgary Flames på tisdagen. Och en löneförhandling som var planerad till fredag ​​undveks.

Calgary Flames undvek också skiljeförfarande med Oliver Callington; försvararen undertecknade ett tvåårigt kontrakt på 5 miljoner dollar tidigare på tisdagen. En förhandling är planerad till den 10 augusti.

Mangiapane noterade NHL-karriärhöjder i mål (35), assist (20) och poäng (55) på 82 matcher i grundserien med Calgary Flames förra säsongen. Han har 6 poäng (3 mål, 3 assist) på 12 matcher i Stanley Cup-slutspelet.

Vald av Calgary i den 6:e omgången av 2015 års NHL-draft (166:e totalt), gjorde han 132 poäng (78 mål, 54 assist) på 260 matcher under den vanliga säsongen och 12 poäng (6 mål, 6 assist) på 27 slutspelsmatcher.

Vad tycker du om Mangiapanes värvning med Calgary Flames, gillar du honom? Vi hoppas i alla fall alla att han kan utvecklas bättre och bättre i Calgary Flames och bidra mer till Calgary Flames. Dessutom tillhandahåller vår hemsida Billiga NHL Tröjor från olika lag. Om du behöver det, välkommen till vår hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *